Ενημέρωση

Περιεχόμενο με Κατηγορίες δημοσιεύσεων Νέα: Κουφώματα .

6ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ, 5-6 Νοεμβρίου 2016, Κοίλα Κοζάνης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει, το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών με επίκαιρη θεματολογία που αφορά τις τάσεις και τις προοπτικές εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα, τις πολιτικές ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων στην Ε.Ε., τις εμπειρίες και συμπεράσματα από την εφαρμογή του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον αλλά και το νέο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον, την ανάπτυξη ενεργειακής κουλτούρας, τον σημαντικό ρόλο του κατασκευαστή κουφωμάτων στην ενεργειακή αναβάθμιση, την εκπαίδευση, την πιστοποίηση, τις μεταλλικές κατασκευές, τις παράνομες εισαγωγές προϊόντων, τις προοπτικές του κλάδου και αρκετά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα


Ημερίδα με Τίτλο «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) συνδιοργανώνουν Ημερίδα με Τίτλο: «Υαλοπίνακες: Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 9:30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ, 1ος όροφος, Νίκης 4, Σύνταγμα.

Είσοδος ελεύθερη.

(*) Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί για Μηχανικούς και μόνο.


Πρόγραμμα Λ.Α.Ε.Κ. 1-25 του Ο.Α.Ε.Δ

Πρόταση συμμετοχής στο πλαίσιο του προγράμματος Λ.Α.Ε.Κ. 1-25 του Ο.Α.Ε.Δ.
Ο Σ.Ε.Κ.Α. έχει έλθει σε συμφωνία με το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος) για την υποβολή προτάσεων για επιμόρφωση των εργαζομένων των επιχειρήσεων-μελών του στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25 έτους 2015.
Διαβάστε περισσότερα


Προτεραιότητες Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου

Προτεραιότητες Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου
Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον»:  Η ανακαίνιση αποτελεί τα τελευταία χρόνια την κύρια δραστηριότητα στο χώρο της οικοδομής και το πρόγραμμα αποτελεί τη ουσιαστική διέξοδο από την κρίση  για τον κλάδο του αλουμινίου. Η Ε.Ε.Α ήδη έχει κάνει σχετικές προτάσεις στην πολιτεία για καλυτέρευση του προγράμματος και επίσπευση των διαδικασιών.
Διαβάστε περισσότερα


Πρότυπο ΕΝ ISO/IEC 17065

ΕΕΑ-ΑΜΚΕ, Διαπίστευση σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO/IEC 17065
Tον Οκτώβριο 2014 και τον Μάρτιο 2015, έγινε από το ΕΣΥΔ η αξιολόγηση της ΕΕΑ-ΑΜΚΕ για την μετάβαση της Διαπίστευσης της ως Φορέας Πιστοποίησης, από το πρότυπο ΕΝ 45011 στο νέο EN ISO/IEC 17065, για την απονομή και διατήρηση των σημάτων ποιότητας QUALICOAT και QUALANOD.  

Διαβάστε περισσότερα


Ενημερωτική συνάντηση ΣΕΚΑ

Ενημερωτική συνάντηση ΣΕΚΑ - Θέμα "Εξοικονόμηση Ενέργειας στον κτιριακό τομέα.
Περισσότερα

Στατιστικά στοιχεία κλάδου ΕΕΑ 2014

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ανακοινώνει τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία του κλάδου για το 2014.
Περισσότερα

Συμμετοχή του ΠΟΒΑΣ στην ημερίδα ΚΑΠΕ για το έργο Request2Action

Ο ΠΟΒΑΣ είναι υποστηρικτής του ευρωπαϊκού έργου Request2Action, του οποίου εταίρος είναι το ΚΑΠΕ.
Στο πλαίσιο του έργου, ο ΠΟΒΑΣ συμμετείχε στην ημερίδα με τίτλο: "Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης ως εργαλείο εξοικονόμησης στις κατοικίες".
Περισσότερα


Ο ΣΕΚΑ στην 32η INFACOMA

Ο ΣΕΚΑ στηρίζει την 32η  INFACOMA με την ενεργό συμμετοχή του ιδίου και μελών του.
Περισσότερα

5ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ

Όλα έτοιμα για την έναρξη του 5ου Συνεδρίου Κατασκευαστών Π.Ο.Β.ΑΣ, η πόλη της Θεσσαλονίκης και το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» υποδέχονται το σημαντικό αυτό θεσμό του κλάδου από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου του 2014. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, τη συνεργασία του ΣΕΜΑΣ και όλων των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι εταιρείες PROFILGROUP & PROFILMEDIA. Χορηγός Συνεδρίου: INFACOMA.
Περισσότερα